Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Heb ik een reisverzekering of duikverzekering nodig?

Volgens ons heb je deze allebei zeker nodig!

Een duikverzekering is volgens de wet verplicht in de Canarische Eilanden voor alle duikers. Daar bovenop zal je, als je de Divemaster stage of hoger doet, deelnemen aan een professionele duikcursus, waarvoor je een duikverzekering nodig heeft die hiervoor dekt.

Er zijn heel veel verschillende duikverzekeringen beschikbaar en je hebt de optie deze zelf af te sluiten, of via ons een duikverzekering af te sluiten.

Sinds we zijn geopend hebben we nooit een duiken-gerelateerd ongeluk gehad, (wat we graag zo houden!) echter zou het je toch overkomen, dan kost je medische behandeling je al snel tienduizenden! Er zijn voldoende ziekenhuizen in Tenerife, van de overheid en privé, en bij allebei betaal je voor de behandeling. De paar Euro’s die je kwijt bent aan een duikverzekering zijn het dus zeker waard om er een af te sluiten.

Een duikverzekering dekt alleen kosten van ongelukken die met duiken te maken hebben, we raden je dus aan om ook een reisverzekering af te sluiten.

Check goed of jouw verzekering je dekt voor de juiste dingen. Denk aan dingen als camera’s, mobiele telefoons en laptops, maar ook medische verzorging bij ongelukken of ziekte.

Nogmaals, er zijn vele verschillende verzekeringen, en het kan zijn dat jij al gedekt wordt via je bank of creditcard bedrijf.

Onze mening is: voor het beetje dat je kwijt bent aan een reisverzekering, is het het niet waard om het risico te nemen, zeker afsluiten dus!