m
About Our School

Tota alterum eu vix. Alii tritani liberavisse et vix. Errem tantas postulant an quo, sed scripta suscipiantur eu, ne eum cetero.

m
Follow Us

Hoe fit moet ik zijn voor een duikstage?

Gezondheid & fit zijn
Je hoeft zeker geen olympische atleet te zijn om aan een scuba stage deel te nemen, maar je moet wel enigszins fit zijn.

Scuba duiken is een heel ontspannende activiteit, en is minder inspannend dan bijvoorbeeld zwemmen of snorkelen. Om deel te nemen aan onze duikstages moet je in redelijke vorm zijn, en tijdens je stage hier heb je ook tijd om aan je uithoudingsvermogen te werken.

Je moet natuurlijk ook kunnen zwemmen. Om te duiken hoef je in principe niet te kunnen zwemmen, maar voor het PADI Divemaster certificaat, moet je ook een aantal zwemoefeningen afleggen, naast het duiken. Ook hiervoor hoef je geen bijzonder goede zwemmer te zijn, maar je moet je vooral op je gemak voelen in het water, de rest komt vanzelf.

Tijdens jouw duikstage krijg je meer dan voldoende kans om te oefenen in het zwemmen en snorkelen en we raden dit ook ten zeerste aan, om goed in vorm te komen en je fit te voelen.

Neem hier contact met ons op

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.