m
About Our School

Tota alterum eu vix. Alii tritani liberavisse et vix. Errem tantas postulant an quo, sed scripta suscipiantur eu, ne eum cetero.

m
Follow Us

Hoe loopt alles tijdens mijn aankomst voor mijn duikstage?

Nadat je aankomt op het Tenerife Airport heb je verschillende opties om naar Abades te reizen. In overleg, kunnen wij je ophalen, of je kan een taxi of bus nemen. De taxi’s in Tenerife kosten maar een fractie van de prijs in Nederland, en de bussen zijn ook gemakkelijk en nog voordeliger. Onze aankomstdag is zondag, en de introductiedag is maandag. We hebben het hele jaar door iedere twee weken startdatums beschikbaar. 

Op maandag begint je duikstage in het duikcentrum. De eerste dag zal je een rondleiding krijgen, de benodigde documenten van PADI voor het duiken invullen en checken we samen of je alle benodigde duikuitrusting hebt voor je stage, zoals aangegeven in de email voor je aanmost.  De volgende dag begin je aan je training. 

Alle PADI cursussen zijn een mix van duik theorie, beschut water duiken om je duikvaardigheden (skills) te ontwikkelen en natuurlijk het duiken in de zee. Het hele PADI systeem is zo opgebouwd dat alles zich stap voor stap duidelijk wordt. Je bouwt op wat je al hebt geleerd en zo train jij zelfverzekerd naar je doel van PADI Divemaster of PADI Instructor.

Heb je nog vragen?
Neem hier contact met ons op

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.