Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Nachtleven & entertainment in Tenerife

Tenerife heeft alles wat je je maar kunt wensen wat betreft entertainment, nachtleven, watersporten en ontspanning.

Voor het nachtleven ga je naar Playa de las Américas met honderden bars en clubs, of voor prachtige restaurants met uitzicht op de zee naar Los Christianos. Voor cultuur zit je goed in Santa Cruz of Puerto de la Cruz met schitterende botanische tuinen. Dan hebben we nog de onvergetelijke vulkaan in het midden.

Andere highlights, behalve het duiken, die wij voor je kunnen regelen zijn:

Het grootste waterpark van Europa
Jetski’s
Paardrijden
Parascending
Wandelroutes met gids
Dolfijnen en walvissen spotten
Go-karting
Parasailing
Boottochten

We moedigen alle stagiaires aan om erop uit te gaan en het mooi eiland te verkennen tijdens hun verblijf hier.

Ten slotte, we respecteren iedereens mening, maar wij bieden geen hulp voor dagjes uit naar de dierenparken in Tenerife. Hoewel ze misschien een grote attractie zijn voor velen, geloven wij er heilig in dat walvissen en dolfijnen NIET in gevangenschap horen. Om deze prachtige, intelligente dieren op hun mooist te bewonderen, zien wij ze het liefst in het wild. Het is in Tenerife niet zeldzaam om dolfijnen en enkel walvissoorten in het wild tegen te komen!