Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Van beginner tot PADI Divemaster

Bij onze duikstage is inbegrepen:

  • Alle PADI duikcursussen van beginner tot PADI Divemaster
  • 8 Weken accommodatie
  • Jouw eigen set professionele duikuitrusting (indien gewenst)
  • Alle PADI Cursusmaterialen
  • Alle kosten voor de certificaties
  • Onbeperkt duiken tijdens jouw duikstage (we schatten dat je tussen de 60 en 100 duiken zult loggen)

Introductie
Grijp deze kans om een PADI professional te worden terwijl je 8 weken geniet van het prachtige eiland Tenerife in de Canarische Eilanden. Er zijn vrijwel dagelijkse vluchten van Nederland naar Tenerife en de duurt duurt slechts circa 3,5 uur. De vluchten zijn zeer betaalbaar, en omdat Tenerife deel uitmaakt van Spanje, dus Europa, heb je alleen jouw normale ID-kaart nodig om te vliegen, geen paspoort. Tijdens jouw verblijf hier zul je enkele van de beste duikstekken van Europa bezoeken, waarbij je zeeschildpadden, roggen en een enorme variatie aan vissen zult tegenkomen. Maak kennis met onze internationale groepen stagiaires en instructeurs en maak vrienden voor het leven.

PADI Divemaster stage
Werken als PADI Divemaster (de eerste professionele certificering in het PADI systeem) is een van de leukste banen in de wereld van het scuba duiken. Als je eenmaal een Divemaster bent, kan jij onderwater rondleidingen geven aan andere duikers, de logistiek achter een duiktrip coördineren en de leidinggevende rol van een professional op je nemen.

Onze 8 weken durende duikstage’s bevatten werkelijk alles waarin je moet trainen, van beginner tot PADI Divemaster. Alle duikcursussen, PADI materialen en kosten, accommodatie en als jij wilt, zelfs een geheel eigen duikuitrusting om te wereld mee rond te reizen en werken.

Maak je klaar voor het avontuur van je leven. Je volgt de PADI duikcursussen achter elkaar, zult vele duiken maken en liggen en een deel gaan uitmaken van ons duikteam. Tijdens jouw duiken, wat een bijna dagelijks deel zal uitmaken van jouw stage, bouw je stap voor stap jouw duikkennis op. Uiteindelijk zal je genoeg kennis en vaardigheden hebben opgedaan om zelfverzekerd de verantwoordelijk op je te nemen om duikers onderwater te begeleiden. Dit allemaal terwijl je het ontzettend naar je zin zult hebben op het mooie Tenerife.

Waar bestaat de duikstage uit?

PADI duik training
Onze scuba duikstage volgt het PADI diver education programma achter elkaar.

De duiktraining verloopt in geleidelijke stappen met ons deskundige team van ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat jij op je gemak en succesvol ieder deel doorloopt,

Hier zijn de belangrijkste stappen:
1. PADI Open Water Diver
Allereerst leer je de basis van het scuba duiken. De training bevat onder andere duiktheorie, beschut water vaardigheden en 4 open water duiken waarbij je de echte onderwater wereld in de zee ontdekt. Je zult gecertificeerd zijn om tot 18 meter diep te duiken en doet vaardigheden op die je tijdens de rest van je carrière zult blijven gebruiken.

2. PADI Advanced Open Water Diver
Daarna doen we nog eens 5 trainingsduiken om jouw duikvaardigheden te verbeteren, waarmee je kennis maakt met verschillende gespecialiseerde aspecten van het duiken. Dit omvat het duiken naar een maximale diepte van 30 meter, onderwater navigeren en opties voor het nachtduiken, onderwater fotografie, bouyancy control (uittrimmen), search & recovery duiken, wrakduiken en meer.

3. Emergency First Responder en PADI Rescue Diver
De training gaat een tandje hoger tijdens het gecombineerde EFR (eerste hulp) & Rescue Diver programma.

We beginnen met een dagje les in reanimeren en eerste hulp voor we het water in gaan om te leren hoe we ongelukken tijdens het duiken kunnen voorkomen en succesvol oplossen. Je leert om te gaan met noodsituaties zowel aan de oppervlakte als onderwater. Je doet ervaring op in reddingsvaardigheden en het omgaan met noodsituaties, waarna je wordt getest op hoe jij reageert in gesimuleerde noodsituaties in en rondom het water. De meeste mensen omschrijven deze cursus als de allerbeste duikcursus in het PADI systeem!

4. PADI Divemaster stage
Nu de stap naar duikprofessional; je ontwikkeld een hoog niveau in kennis van de theorie van het duiken, assisteert bij duikers in training en leert gecertificeerde duikers onderwater te begeleiden en duiken te gidsen. Je wordt uitgedaagd met watersport en probleemoplossende oefeningen, creëert een kaart van een duikplaats en voert een “scuba review” uit voor een ‘roestige’ duiker. Je zult echte verantwoordelijkheid op je nemen en ontwikkelt je tot een gewaardeerde professionele duiker.

Onbeperkt duiken
Tussen deze PADI cursussen en jouw Divemaster stage training doen we ook een aantal non-training ‘fun-duiken’.

Je vormt groepjes of paren met andere stagiaires of een van onze Divemasters en bezoekt de duikstekken, terwijl je geniet van de onderwater omgeving en planten en dieren die je tegenkomt. Dit is een leuke en leerzame manier om jouw vaardigheden in het onderwater navigeren op te bouwen en de duikstekken te leren kennen.

Scuba duikuitrusting
Als deel van de duikstage heb jij de optie om je eigen volledige set professionele duikuitrusting aan te schaffen tegen zeer hoge kortingen. Als duikprofessional wordt er van je verwacht dat je in het bezit bent van een eigen duikuitrusting. Echter, mocht je er voor kiezen om dit niet aan te schaffen, mag je bij ons van de meeste items gratis gebruik maken.

Cursusmaterialen en PADI kosten
Bij de duikstage zijn ook alle benodigde PADI materialen en certificatie kosten inbegrepen.

PADI materialen insclusief;
PADI Open Water Diver boek
PADI Adventures in Diving boek
Emergency First Response boek
PADI Rescue Diver boek
PADI Divemaster boek
PADI Instructor boek
Encyclopedia of Recreational Diving
PADI Diving Knowledge werboek
PADI Recreational Dive Planner (tabel en elektronische versie)
Emergency Management duikleitje
Adventures in Diving duikleitje
PADI Divemaster Cue Cards

Accommodatie
Bij onze duikstage is twee maanden accommodatie inbegrepen, welke kan worden verlengt als je dit wenst.
We bieden 3 verschillende opties aan, afhankelijk van jouw te besteden budget; je eigen appartement, je eigen kamer of een gedeelde kamer.

Al gecertificeerd? Bespaar op jouw stagepakket
Als jij al een gecertificeerde duiker bent of al een (gedeeltelijke) duikuitrusting bezit, laat het ons weten. We kunnen je volledig krediet geven op de duikcertificaties en uitrusting die jij al hebt.

Laat het ons weten door het volgende formulier in te vullen en je ontvangt van ons een persoonlijke offerte.

Na het behalen van jouw brevet als PADI Divemaster
Als gecertificeerd PADI Divemaster opent er een wereld van spannende nieuwe mogelijkheden en heb jij alle vaardigheden om je kans te grijpen.

Je kan jouw nieuwe PADI Divemaster brevet gebruiken om in de recreatieve duikwereld aan de slag te gaan. Mocht je in de professionele duikwereld willen gaan werken, dan kan je kiezen om verder te gaan met de PADI Instructor stage, waarna jij nieuwe duikers kunt introduceren in het duiken. Of je kan je richten op een gespecialiseerde tak van het duiken zoals onderwater fotografie of video, diep / technisch duiken of marine biologie.

Het goede nieuws is dat als je ervoor kiest om verder te gaan met je duik training, je simpelweg het verschil kan betalen, zonder dat je meer kwijt bent of dubbel betaald voor de stage. Er zitten dus geen nadelen aan de 8 weken Divemaster stage om mee te beginnen.

Stage begindatums & boekingsprocedure
Hier op de Divemaster Internship Academy is de keuze van jouw startdatum geheel aan jou. Wij hebben geen vaste startdatums, waardoor ons schema veel flexibeler is dan bij de meeste stageplaatsen. Je kan bij ons beginnen precies wanneer jij dat wilt. We hoeven alleen bijtijds van jou te horen wanneer je wil beginnen, zodat alles voor je geregeld is wanneer je aankomt.

Om jouw plaats te reserveren vragen we om een kleine aanbetaling.

Boek nu / Neem contact op