Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Voor wie zijn de duikstages geschikt?

In het kort: onze duikstages zijn geschikt voor iedereen, jong en oud!

Echter, er is wel iets dat alle stagiaires gemeen hebben, en dat is een liefde voor de oceaan en het deel willen uitmaken van de fantastische onderwater wereld. Er zitten veel verschillen in leeftijd, nationaliteiten, man of vrouw en er zijn talloze redenen om de duikstage te willen doen.

Het is niet ongebruikelijk voor onze stagiaires om echte avonturiers te zijn; mensen die na 20 jaar hun carrière willen omgooien, studenten tijdens hun zomervakantie, vroege gepensioneerden of personen die er een paar maanden of een jaar tussenuit willen om eens iets anders te doen.

Het behalen van een professionele PADI certificering geeft je de kans om overal ter wereld, tijdens je reizen, aan een baan te komen en wat bij te verdienen.

We hebben ook een groot aantal mensen van verschillende achtergronden hier gehad, bijvoorbeeld op een lange werkonderbreking of men die een ander soort carri~ere wilt aangaan. We hebben bankiers, politieagenten, gemeentepersoneel, zweminstructeurs, life guards, kantoormedewerkers, bouwvakkers, ex-soldaten en een melkman gehad voor onze duikstages, om er maar een par te noemen!

Zijn er meer mannen of vrouwen die de stage doen? In het verleden was het ongeveer 60% mannen en 40% vrouwen, nu is het zeker 55% vrouwen en 45% mannen!

De Canarische Eilanden zijn bijzonder veilig, ook voor vrouwelijke reizigers in hun eentje. Hier hebben we geen politieke crisis situaties zoals bijvoorbeeld in Egypte of Thailand, we hebben geen populatie die wordt gedomineerd door alleen maar mannen zoals Azië en de criminaliteit is hier zeer laag. In tegenstelling tot de meeste Europese landen, zo ook Nederland, kan je hier nog steeds met een gerust hart veilig in het donker de straten op.

Ons team heeft een mooie balans tussen zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs. Wij maken geen onderscheid in het trainen van mannen of vrouwen, wij vinden dat iedereen gelijk moet worden behandeld.

Wat betreft de verschillende nationaliteiten van onze stagiaires, we hebben ze van overal ter wereld hier gehad voor onze stages. De meest voorkomende zijn Engels, Iers, Schots, Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Fins, Zweeds, Amerikaans en Italiaans. De anderen kwamen uit bijvoorbeeld Egypte, Canada, Polen, Tsjecho-Slowakije, Noorwegen, Australië, Nieuw-Zeeland, Denemarken en zelfs Malawi!

Het is de enorme variëteit in nationaliteiten, leeftijden en geslacht dat het zo inspirerend maakt om in de Academy te werken.

Het is een zeer dankbaar gevoel voor ons team om aan het einde van de dag van een drankje te genieten en te luisteren naar de enthousiaste verhalen over wat ze hebben gedaan en ervaren die dag. Mensen uit heel de wereld, van 18 tot 50 jaar, mannen en vrouwen, getrouwd, single, Engels, Nederlands, Amerikaans, Egyptisch etc. Er wordt regelmatig gezegd; als alle politici Divemaster stagiaires waren, zou de wereld een betere plek zijn!