Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Waarom kiezen voor de Divemaster Academy voor jouw stage?

De Divemaster iIternship Academy is simpelweg de allerbeste plek om jouw PADI Divemaster of PADI Instructor stage te doen. Wij runnen onze duikstages totaal anders dan andere duikcentrums dat doen. We hebben de manier waarop professionele scuba duik training wordt gegeven radicaal veranderd en hebben JOU voorop gezet! Voeg daaraan de prachtige omgeving toe met een heerlijk klimaat, bijna 365 dagen per jaar; goedkope vluchten vanuit heel Europa en de familie-sfeer die wij creëren, en je begrijpt waarom wij nummer één zijn voor duikstages.

Hier zijn een paar van de redenen waarom de Divemaster Academy zo speciaal is:

Stage training Academy
Wij zijn geen duikcentrum dat naast de normale werkzaamheden ook duikstages probeert te geven. Wij zijn een Academy speciaal voor duikstages! Dat betekend dat er een toegewijd team van instructeurs altijd klaarstaat om JOU les te geven, te trainen en inspireren.

Met een beperkt aantal plaatsen voor stagiaires en een hoge verhouding van instructeurs tot stagiaires, zijn wij in de beste positie om jou een fantastische tijd te bieden tijdens jouw scuba duik stage.

We hebben een zeer groot aantal PADI Divemaster en PADI Instructors getraind en van iedereen veel feedback gehad. We hebben aan de hand van deze feedback alle “beste stukjes” gecombineerd in één Academy voor jouw beste ervaring en hoogste standaarden.

Wil jij een baan? Wij nemen alleen Divemasters en Instructors aan die zijn getraind door onszelf. Waarom? Omdat onze standaarden erg hoog zijn en geen enkel ander duikcentrum aan onze verwachtingen voldoet. Nadat jij je duikstage bij ons hebt afgerond, ben je van harte welkom een tijdje bij ons te blijven om meer ervaring op te doen. Als je exceptioneel goed bent in het werk, maak je een hele goede kans om je bij ons team te mogen voegen.

De Divemaster internship Academy heeft een vriendelijke en fijne sfeer een leuke sociale omgeving en uitgaansleven. We geloven erin hard te werken en er voora een ontzettend leuke tijd van te maken.

Omdat we duikprofessionals van alle niveaus trainen, krijg jij de kans om alle verschillende kanten van het duiken te ervaren en veel verschillende soorten duikers uit de hele wereld te ontmoeten.

Beste locatie in Europa? Wij denken van wel!
Onze locatie bevind zich in Tenerife, in de Canarische Eilanden. Met bijna dagelijkse vluchten en de “budget” vliegmaatschappijen die ook naar Tenerife vliegen, zijn de vliegtickets heel betaalbaar. Omdat Tenerife deel uitmaakt van Spanje, en dus Europa, hoef je ook geen paspoort aan te schaffen. Een normale ID-kaart voldoet.

In Tenerife vind je alles! Van Europa’s grootste waterpark, een adembenemende vulkaan, lange zandstranden, de prachtige, warme, blauwe Atlantische Oceaan en duizenden restaurants, cafés en ontelbare andere dingen om te doen. Op jouw vrije dagen heb je zoveel keuze dat je niet zult weten waar te beginnen met al het moois te bezoeken. Wij helpen je uiteraard graag op weg!

Ervaren instructeurs
Op de Academy hebben we een team van zeer ervaren PADI scuba duikinstructeurs, met vele jaren lesgeefervaring. Onze nadruk ligt erop jou te trainen tot een veilige, bekwaamde duiker en duikleider.

Onze instructeurs leren je niet alleen een PADI Divemaster of PADI Instructor te zijn, maar je doet van hen ook die extra ervaring op waarmee jij snel in de duikwereld aan de slag kan. Je leert hoe je de valkuilen kunt ontwijken waar heel veel recentelijk gecertificeerde Divemasters in vallen wanneer ze op zoek zijn of beginnen aan een baan.

Het hele team zijn toegewijd aan hoge standaarden in klantenservice en veiligheid, bewezen door ons uitstekende veiligheidsrecord. Sinds onze opening hebben we nog nooit een serieus duikongeluk gehad. Iets waar we heel trots op zijn en alles aan doen om dit zo te houden.

Veiligheid, plezier en vriendelijke scuba duikstages
Veiligheid is de allerbelangrijkste zaak bij scuba duiken, wij zorgen ervoor dat al onze PADI training jou helemaal duidelijk is en dat jij je gedraagt als een veilige en verantwoordelijke duiker.

Natuurlijk vergeten we niet waarom mensen in eerste instantie beginnen met duiken – om plezier te hebben! De toon van onze duikstage programma’s in gezellig, vriendelijk, hardwerkend terwijl de veiligheid altijd voorop blijft staan.

Sociale omgeving
Ons team van PADI Instructors, Divemasters en stagiaires zoals jijzelf, vormen samen een gezellige groep die geniet van onze omgeving en sfeer waar altijd iets leuks te doen is.

Zodra jij in Tenerife aankomt voor jouw duikstage zal jij je al snel op je gemak voelen, veel vrienden maken en deel uitmaken van het Divemaster Internship Academy team.

Overdag ben je druk bezig met duiken, duik theorie en het oefenen van jouw duikvaardigheden (skills) in het zwembad, maar tijd om het naar je zin te hebben, is er altijd. De training director, die ervaring heeft in zeer verscheidene velden, niet alleen het duiken, gelooft heilig dat mensen beter en sneller leren wanneer ze het naar hun zin hebben. Dit zie je terug in alle aspecten in de Academy.

In de avonden heb je tijd om te relaxen en om uit te gaan. Het trainingsteam helpt je kennis te maken met de beste plekken om te bezoeken, de spannendste dingen om te doen en waar je de beste koopjes vind. We blijven Nederlanders, toch? De avonden variëren van een relaxte BBQ tot een nachtje uit dansen in Tenerife’s populairste en leukste cafés en clubs.

Op de Academy hebben we een 5 werkdagen week, in tegenstelling tot de meeste duikcentrums, waar je 6 dagen moet werken. Je houdt dus genoeg tijd over om het eiland te verkennen, te relaxen en een leuke tijd te hebben.

Wat nu?
Je kan gebruik maken van de onderstaande links om contact op te nemen of de kosten voor jouw duikstage pakket op te vragen.

Neem contact op 

Stuur mij een gepersonaliseerde offerte