m
About Our School

Tota alterum eu vix. Alii tritani liberavisse et vix. Errem tantas postulant an quo, sed scripta suscipiantur eu, ne eum cetero.

m
Follow Us

Wat houdt de buitenland stage / recreatieve duikstage in?

De recreatieve / buitenland stage is zeer uniek en vind je alleen bij de Tenerife Diving Academy.

In de afgelopen jaren hebben we kandidaten gehad die gek zijn op duiken, verliefd zijn op Tenerife, enthousiast zijn over het idee van stage lopen maar die geen PADI Divemaster willen worden en niet willen studeren voor de Divemaster cursus. Dit kan zijn omdat zij liever meer vrije tijd hebben, of in de meeste gevallen, de tijd nodig hebben om aan een stageopdracht of beroepsopdracht te werken.

Onze buitenland stage is perfect geschikt voor jouw stage vanuit school. Je hebt nog steeds de kans om te genieten van het duiken, het prachtige eiland en de stage zelf, waarbij je alles leert over het duiken. Dit alles in combinatie met jouw opdracht vanuit school, die je hier succesvol kunt uitvoeren en alle nodige ondersteuning voor krijgt van ons team.

Speciaal voor deze situaties hebben wij de Buitenland stage / recreatieve stage ge├»ntroduceerd. De stage is in principe 8 weken zon, zee, duiken en studeren, met alle vrijheid in hoe jij je tijd wilt indelen voor je school opdracht. De duur van de stage kan naar maat worden aangepast. 

Behalve het duiken en jouw opdracht vanuit school, woon je presentaties bij over de praktijken van het veilig duiken en theorie van het duiken, maar geen studie of cursussen. Mocht je wel een of meerdere duikcursussen willen volgen, dan kan dat uiteraard! Wij geven alle duikcursussen van het PADI systeem, van beginner tot Instructeur en nog meer!

De rest van jouw stage is hetzelfde als die van de PADI Divemaster stagiaires, het grootste verschil is dat jij meer tijd hebt voor je opdracht vanuit school en dat je geen Divemaster cursus volgt. Wel ga je naar huis met mooie herinneringen aan het duiken en een fijne tijd met fantastische mensen.

De Buitenland stage / recreatieve stage is goedkoper dan onze normale stages, aangezien er geen PADI materialen zijn die je moet aankopen.

Voor meer details en een prijsofferte, neem nu contact met ons op.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.