Divemaster internship - PADI Divemaster internship - Divemaster internship Academy - Night Diving Tenerife, Canary Islands, PADI Divemaster internshipCanary Islands, TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 2PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeTenerife Scuba Diving Slider Pic 1PADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifePADI Dive Centre TenerifeDiving in Tenerife with turtlesAngel Shark TenerifeCommon Ray Tenerife
shadow

Wat voor accommodatie heb ik?

De accommodaties die wij bieden zijn verschillende appartementen, landhuizen of de villa, allemaal dicht bij elkaar.

Alle typen accommodatie zijn van alle gemakken voorzien zoals tv, volledige kookfaciliteiten, wasmachines, waterkoker, bedlinnen etc. De meeste van onze accommodaties hebben een zwembad beschikbaar.

Je hebt de optie om een kamer te delen (meest gekozen en meest betaalbare optie) of een eigen kamer.

Als je specifieke vragen hebt over accommodatie, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor een selectie foto’s van onze verschillende accommodaties.

 

Nachtleven & entertainment in Tenerife

Tenerife heeft alles wat je je maar kunt wensen wat betreft entertainment, nachtleven, watersporten en ontspanning.

Voor het nachtleven ga je naar Playa de las Américas met honderden bars en clubs, of voor prachtige restaurants met uitzicht op de zee naar Los Christianos. Voor cultuur zit je goed in Santa Cruz of Puerto de la Cruz met schitterende botanische tuinen. Dan hebben we nog de onvergetelijke vulkaan in het midden.

Andere highlights, behalve het duiken, die wij voor je kunnen regelen zijn:

Het grootste waterpark van Europa
Jetski’s
Paardrijden
Parascending
Wandelroutes met gids
Dolfijnen en walvissen spotten
Go-karting
Parasailing
Boottochten

We moedigen alle stagiaires aan om erop uit te gaan en het mooi eiland te verkennen tijdens hun verblijf hier.

Ten slotte, we respecteren iedereens mening, maar wij bieden geen hulp voor dagjes uit naar de dierenparken in Tenerife. Hoewel ze misschien een grote attractie zijn voor velen, geloven wij er heilig in dat walvissen en dolfijnen NIET in gevangenschap horen. Om deze prachtige, intelligente dieren op hun mooist te bewonderen, zien wij ze het liefst in het wild. Het is in Tenerife niet zeldzaam om dolfijnen en enkel walvissoorten in het wild tegen te komen!

Mobiele telefoon verbindingen

in Tenerife vind je alle grote telefoonproviders. Als jij je mobiele telefoon hier wilt gebruiken om mee naar huis te bellen, raden wij aan om van tevoren contact op te nemen met jouw provider om niet teveel te betalen.

Ook is het een mogelijkheid om een Spaanse simkaart te kopen om makkelijk met iedereen op het eiland te kunnen communiceren. De tarieven zijn hetzelfde, zo niet lager, dan in Nederland en België.

Wil jij je eigen simkaart én een Spaanse simkaart gebruiken? Een goedkope telefoon hier inclusief € 10,- beltegoed, vind je al vanaf € 20,-.

Is er internet op Tenerife?

Jazeker, we hebben hier gewoon internet! Sterker nog, tijdens jouw verblijf heb je op de Academy iedere dag gratis toegang tot een Wifi netwerk.

Sommige van de appartementen hebben ook Wifi en mocht die van jou het niet hebben, vrijwel iedere bar in Tenerife bied gratis Wifi.

Het internet hier is niet supersnel, maar het wordt steeds beter op het hele eiland.

 

Vertel me meer over Tenerife en de Canarische Eilanden.

Tenerife is de grootste van zeven Canarische Eilanden.

Tenerife bevind zich in de Atlantische Oceaan, dichtbij de kust van Noord-Afrika en hier schijnt altijd de zon – één van de redenen dat dit eiland zo’n hotspot is voor miljoenen toeristen per jaar.

Tenerife is een vulkanisch eiland dat is gevormd door verschillende uitbarstingen. De laatste uitbarsting was begin 20e eeuw. Het is een prachtige mix van ruig terrein, dramatische landschappen en een subtropisch klimaat met temperaturen van 20°C – 22°C in de wintermaanden en 24°C – 36°C in de zomermaanden.

De huidige populatie van Tenerife is ongeveer 900.000 plus circa 6 miljoen toeristen per jaar.

Het prachtige landschap van Mount Teide, het hoogste punt van Spanje, doet direct je mond openvallen bij aankomst op het eiland en vanuit het vliegtuig. In de winter ligt er regelmatig sneeuw op de top, terwijl we aan de kust nog steeds genieten van de zon. Er zijn vier vulkaanuitbarstingen geweest, waarbij geen gewonden of doden zijn gevallen; twee rond het jaar 1700, de derde in 1798 en de laatste in 1909.

Het eiland heeft zich sterk ontwikkeld sinds de jaren 70, dankzij grote investeringen dat Tenerife de economische hoofdstad heeft gemaakt van de Canarische Eilanden. De werkelijke hoofdstad is Santa Cruz, gelegen in het Noorden van het eiland.

Door de jaren is Tenerife een populaire vakantiebestemming geworden en daardoor is er veel keuze. Van de bekende resorts van Playa de las Américas en Los Chistianos, tot de prachtige kliffen van Los Gigantes en de naaldboom-bossen in het nationale park…. Dit eiland heeft veel meer te bieden dan alleen schitterend weer.

Tenerife heeft een groot nationaal park en 42 beschermde stukken natuur. Dit zijn slechts enkele van de schatten die je kan ontdekken in Tenerife. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten, jouw verblijf op dit eiland zal onvergetelijk zijn!

Het duiken in Tenerife is een van de allermooiste van de wereld! Hoe weten we dat? Als je alles bij elkaar optelt hebben wij het beste van alle werelden.

Geweldig weer het hele jaar door, geen tornado’s of regenseizoen voor ons. De warme Atlantische Oceaan, men vergeet vaak dat Tenerife vlak bij Afrika ligt, eigenlijk helemaal niet in de buurt van Spanje. Er leven hier duizenden verschillende soorten dieren onderwater waaronder schildpadden, pijlstaartroggen, Engelenhaaien (ongevaarlijk en zachtaardig!), alle soorten murenen, barracuda’s, dolfijnen en zelfs enkele walvissoorten.

Er zijn geen taalproblemen want de meeste mensen hier spreken prima Engels en wij helpen je graag met een woordje Canarisch! (Ja, Canarisch, net een tikje anders dan het Spaans) Daarbij hebben we ook een Nederlandse instructeur, voor als je er ook in het Engels niet uit komt.

Er zijn ook geen politieke problemen zoals je in veel andere delen van de wereld wel tegenkomt, en de vluchten zijn heel betaalbaar. Omdat Tenerife toch deel uitmaakt van Spanje, is het gewoon Europa en is een ID-kaart dus voldoende om mee te reizen als Nederlander.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar je hebt hiermee een idee. Wij zijn gek op het eiland Tenerife 🙂

Welk vliegveld in Tenerife is het dichtst bij de Divemaster Academy?

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Tenerife Zuid, in het Spaans: Tenerife Sur. Dit is ook het meest gebruikte vliegveld voor de budget vliegmaatschappijen.

Aangezien Tenerife relatief klein is, is het gemakkelijk om te reizen, maar als het nodig is halen wij je op van het vliegveld wanneer je aankomt voor je duikstage.

Zorg ervoor dat je ons ruim van tevoren laat weten dat je graag opgehaald wilt worden en stuur ons de details van je vlucht door.

Het kan voorkomen dat het door omstandigheden niet mogelijk is voor ons om je te komen ophalen, bijvoorbeeld als jouw vlucht erge vertraging heeft of je erg vroeg in de ochtend aankomt. Houd er rekening mee dat de mensen die jou komen ophalen die ochtend weer aan het werk moeten voor de rest van de dag, en dat we je deze service gratis aanbieden.

Mocht het dus voorkomen dat we je niet kunnen komen ophalen, de taxi’s hier zijn erg betaalbaar en je kan ook de bus nemen direct vanuit het vliegveld, dit maakt het nog goedkoper, maar minder makkelijk. We doen echter altijd ons best om je te helpen waar nodig.

In alle gevallen is communicatie heel belangrijk, je krijgt van ons een specifiek telefoonnummer om te bellen, mochten er problemen zijn.

Speciale vaccinaties voor Tenerife en de Canarische Eilanden?

Die zijn er geen!

We raden aan om altijd te zorgen dat jouw normale vaccinaties up to date zijn, en dat je weet wanneer jij je laatste prikken hebt gehad.
We hebben hier in Tenerife geen problemen met bijvoorbeeld malaria, SARS, vogelgriep of enige andere ziektes die je vind in Azië etc.

EHBO doos
Wellicht is het een goed idee om een kleine EHBO doos mee te nemen voor persoonlijk gebruik. Denk aan dingen zoals hoofdpijn tabletten, spijsverteringstabletten, zonnebrand, after-sun of enige andere medicijnen die je wellicht thuis gebruikt. In Tenerife zijn deze wel aan te komen, maar niet te koop in de supermarkten of normale drogisten, alleen de apotheek.

Visums en vergunningen voor duikstages

Om jouw duikstage te doen heb je normaal gezien geen visum of verblijfsvergunning nodig.

Als je uit een Europees land komt, hoef je sowieso geen visum te hebben..

In sommige landen, zoals bijvoorbeeld Rusland, moet je een reisvisum aanvragen. In Nederland in het in ieder geval niet nodig.

Je hebt nooit een werkvergunning nodig als je geen betaald werk doet.

Je kan een goede bron van informatie vinden op deze pagina, mocht je er meer over willen lezen.

Hoe fit moet ik zijn voor een duikstage?

Gezondheid & fit zijn
Je hoeft zeker geen olympische atleet te zijn om aan een scuba stage deel te nemen, maar je moet wel enigszins fit zijn.

Scuba duiken is een heel ontspannende activiteit, en is minder inspannend dan bijvoorbeeld zwemmen of snorkelen. Om deel te nemen aan onze duikstages moet je in redelijke vorm zijn, en tijdens je stage hier heb je ook tijd om aan je uithoudingsvermogen te werken.

Je moet natuurlijk ook kunnen zwemmen. Om te duiken hoef je in principe niet te kunnen zwemmen, maar voor het PADI Divemaster certificaat, moet je ook een aantal zwemoefeningen afleggen, naast het duiken. Ook hiervoor hoef je geen bijzonder goede zwemmer te zijn, maar je moet je vooral op je gemak voelen in het water, de rest komt vanzelf.

Tijdens jouw duikstage krijg je meer dan voldoende kans om te oefenen in het zwemmen en snorkelen en we raden dit ook ten zeerste aan, om goed in vorm te komen en je fit te voelen.

Neem hier contact met ons op

Wanneer kan ik beginnen aan een duikstage?

Bij de Divemaster Internship Academy hebben we startdatums gedurence het hele jaar, iedere 2 weken. Bezoek onze ‘Beschikbaarheid‘ om te zien wanneer er een startdatum beschikbaar is.

Al onze programma’s lopen het hele jaar door, dus je kan deelnemen wanneer dit het best in jouw schema past.

De enige beperking is dat onze Divemaster stages erg populair zijn, en dat we soms snel volgeboekt zijn. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent, neem contact met ons op om jouw plaats te reserveren. 

Voor de Instructeur stages is er nog een beperking, namelijk de Instructor Exams (IE). Deze worden afgenomen door PADI Examinators die op vaste datums vier keer per jaar naar het eiland komen vliegen. Wij plannen het zo in dat je IDC (Instructor Development Course) plaats neemt net voor de examens, zodat al je skills en theorie nog vers zijn. Daarom geven wij de Instructors cursus 4 keer per jaar.

Klik hier voor de startdatums voor de Instructeurs cursus (IDC).

 

Heb ik een reisverzekering of duikverzekering nodig?

Volgens ons heb je deze allebei zeker nodig!

Een duikverzekering is volgens de wet verplicht in de Canarische Eilanden voor alle duikers. Daar bovenop zal je, als je de Divemaster stage of hoger doet, deelnemen aan een professionele duikcursus, waarvoor je een duikverzekering nodig heeft die hiervoor dekt.

Er zijn heel veel verschillende duikverzekeringen beschikbaar en je hebt de optie deze zelf af te sluiten, of via ons een duikverzekering af te sluiten.

Sinds we zijn geopend hebben we nooit een duiken-gerelateerd ongeluk gehad, (wat we graag zo houden!) echter zou het je toch overkomen, dan kost je medische behandeling je al snel tienduizenden! Er zijn voldoende ziekenhuizen in Tenerife, van de overheid en privé, en bij allebei betaal je voor de behandeling. De paar Euro’s die je kwijt bent aan een duikverzekering zijn het dus zeker waard om er een af te sluiten.

Een duikverzekering dekt alleen kosten van ongelukken die met duiken te maken hebben, we raden je dus aan om ook een reisverzekering af te sluiten.

Check goed of jouw verzekering je dekt voor de juiste dingen. Denk aan dingen als camera’s, mobiele telefoons en laptops, maar ook medische verzorging bij ongelukken of ziekte.

Nogmaals, er zijn vele verschillende verzekeringen, en het kan zijn dat jij al gedekt wordt via je bank of creditcard bedrijf.

Onze mening is: voor het beetje dat je kwijt bent aan een reisverzekering, is het het niet waard om het risico te nemen, zeker afsluiten dus!

 

 

Voor wie zijn de duikstages geschikt?

In het kort: onze duikstages zijn geschikt voor iedereen, jong en oud!

Echter, er is wel iets dat alle stagiaires gemeen hebben, en dat is een liefde voor de oceaan en het deel willen uitmaken van de fantastische onderwater wereld. Er zitten veel verschillen in leeftijd, nationaliteiten, man of vrouw en er zijn talloze redenen om de duikstage te willen doen.

Het is niet ongebruikelijk voor onze stagiaires om echte avonturiers te zijn; mensen die na 20 jaar hun carrière willen omgooien, studenten tijdens hun zomervakantie, vroege gepensioneerden of personen die er een paar maanden of een jaar tussenuit willen om eens iets anders te doen.

Het behalen van een professionele PADI certificering geeft je de kans om overal ter wereld, tijdens je reizen, aan een baan te komen en wat bij te verdienen.

We hebben ook een groot aantal mensen van verschillende achtergronden hier gehad, bijvoorbeeld op een lange werkonderbreking of men die een ander soort carri~ere wilt aangaan. We hebben bankiers, politieagenten, gemeentepersoneel, zweminstructeurs, life guards, kantoormedewerkers, bouwvakkers, ex-soldaten en een melkman gehad voor onze duikstages, om er maar een par te noemen!

Zijn er meer mannen of vrouwen die de stage doen? In het verleden was het ongeveer 60% mannen en 40% vrouwen, nu is het zeker 55% vrouwen en 45% mannen!

De Canarische Eilanden zijn bijzonder veilig, ook voor vrouwelijke reizigers in hun eentje. Hier hebben we geen politieke crisis situaties zoals bijvoorbeeld in Egypte of Thailand, we hebben geen populatie die wordt gedomineerd door alleen maar mannen zoals Azië en de criminaliteit is hier zeer laag. In tegenstelling tot de meeste Europese landen, zo ook Nederland, kan je hier nog steeds met een gerust hart veilig in het donker de straten op.

Ons team heeft een mooie balans tussen zowel mannelijke als vrouwelijke instructeurs. Wij maken geen onderscheid in het trainen van mannen of vrouwen, wij vinden dat iedereen gelijk moet worden behandeld.

Wat betreft de verschillende nationaliteiten van onze stagiaires, we hebben ze van overal ter wereld hier gehad voor onze stages. De meest voorkomende zijn Engels, Iers, Schots, Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Fins, Zweeds, Amerikaans en Italiaans. De anderen kwamen uit bijvoorbeeld Egypte, Canada, Polen, Tsjecho-Slowakije, Noorwegen, Australië, Nieuw-Zeeland, Denemarken en zelfs Malawi!

Het is de enorme variëteit in nationaliteiten, leeftijden en geslacht dat het zo inspirerend maakt om in de Academy te werken.

Het is een zeer dankbaar gevoel voor ons team om aan het einde van de dag van een drankje te genieten en te luisteren naar de enthousiaste verhalen over wat ze hebben gedaan en ervaren die dag. Mensen uit heel de wereld, van 18 tot 50 jaar, mannen en vrouwen, getrouwd, single, Engels, Nederlands, Amerikaans, Egyptisch etc. Er wordt regelmatig gezegd; als alle politici Divemaster stagiaires waren, zou de wereld een betere plek zijn!

Wat houdt de buitenland stage / recreatieve duikstage in?

De recreatieve / buitenland stage is zeer uniek en vind je alleen bij de Tenerife Diving Academy.

In de afgelopen jaren hebben we kandidaten gehad die gek zijn op duiken, verliefd zijn op Tenerife, enthousiast zijn over het idee van stage lopen maar die geen PADI Divemaster willen worden en niet willen studeren voor de Divemaster cursus. Dit kan zijn omdat zij liever meer vrije tijd hebben, of in de meeste gevallen, de tijd nodig hebben om aan een stageopdracht of beroepsopdracht te werken.

Onze buitenland stage is perfect geschikt voor jouw stage vanuit school. Je hebt nog steeds de kans om te genieten van het duiken, het prachtige eiland en de stage zelf, waarbij je alles leert over het duiken. Dit alles in combinatie met jouw opdracht vanuit school, die je hier succesvol kunt uitvoeren en alle nodige ondersteuning voor krijgt van ons team.

Speciaal voor deze situaties hebben wij de Buitenland stage / recreatieve stage geïntroduceerd. De stage is in principe 8 weken zon, zee, duiken en studeren, met alle vrijheid in hoe jij je tijd wilt indelen voor je school opdracht. De duur van de stage kan naar maat worden aangepast. 

Behalve het duiken en jouw opdracht vanuit school, woon je presentaties bij over de praktijken van het veilig duiken en theorie van het duiken, maar geen studie of cursussen. Mocht je wel een of meerdere duikcursussen willen volgen, dan kan dat uiteraard! Wij geven alle duikcursussen van het PADI systeem, van beginner tot Instructeur en nog meer!

De rest van jouw stage is hetzelfde als die van de PADI Divemaster stagiaires, het grootste verschil is dat jij meer tijd hebt voor je opdracht vanuit school en dat je geen Divemaster cursus volgt. Wel ga je naar huis met mooie herinneringen aan het duiken en een fijne tijd met fantastische mensen.

De Buitenland stage / recreatieve stage is goedkoper dan onze normale stages, aangezien er geen PADI materialen zijn die je moet aankopen.

Voor meer details en een prijsofferte, neem nu contact met ons op.

Hoeveel geld moet ik meenemen om van te leven tijdens mijn stage?

Allereerst is het wel handig om te weten dat wij gewoon de Euro gebruiken in Tenerife, mocht je daar nog niet van op de hoogte zijn.

Het eiland is vrij goedkoop in vergelijking met Nederland en de meeste andere Europese landen, afhankelijk van je bestedingspatroon.

Onze duikstages zijn inclusief accommodatie, gas / water / licht, belastingen en nutsbedrijven, dus in in principe is alles inbegrepen.

Gemiddelde prijzen hangen af van waar je naartoe gaat, maar we kunnen een aantal voorbeelden geven, zie hieronder;

Water €0,80 tot €1,60 voor 10 liter.
Bier van €1,- tot €2,50 per pint (halve liter)
Grote Vodka RedBull €2,- tot €5,-
Hamburger met friet €4,50 tot € 8,-
Steak met friet en salade €8,- tot €25,-
Pizza €4,- tot €10,-
Uit eten in restaurant €8,- tot €50,-

Gebaseerd op vorige stagiaires geef je gemiddeld tussen de € 30,- en € 60,- per week uit aan eten en drinken.

Een keer per week gaan we met z’n allen naar de “grote” supermarkt, waar iedereen de kans krijgt zijn inkopen te doen.

Betalen per pin kan vrijwel overal, zeker in de grotere supermarkten, daarvoor moet je wel je ID-kaart laten zien en een handtekening zetten. Er zijn ook voldoende geldautomaten beschikbaar. Hier kunnen soms kosten aan zijn verbonden, afhankelijk van waar je naartoe gaat en welke bank je hebt. Je bent bij normale bedragen niet meer dan € 2,- per keer kwijt en zien meteen hoeveel het gaat kosten.

Dan zijn er nog de excursies en dagjes uit, er is ontzettend vee keuze in Tenerife! Via ons kan je mooie kortingen krijgen op watersporten en excursies, vergeet dit dus niet te vragen want het kan je een leuk bedrag schelen.

 

Ik ben al een Rescue Diver met heel veel duiken, moet ik persé 8 weken duikstage lopen?

Zeker niet! Vanaf 2017 bieden wij verschillende Fast Track opties (snelle versie) aan, van 4, 3, 2 of zelfs 1 week. Er zijn voor deze opties enkele vereisten om deel te kunnen nemen. 

De minimale vereisten zijn als volgt:

 • PADI Rescue Diver certificatie
 • PADI EFR certificatie (moet actueel zijn)
 • Minimaal 40 gelogde duiken (60 duiken voor de 1 en 2 weekse stage)

Voor vragen of het reserveren van jouw plaats, neem contact met ons op.

 

Hoe loopt alles tijdens mijn aankomst voor mijn duikstage?

Nadat je aankomt op het Tenerife Airport heb je verschillende opties om naar Abades te reizen. In overleg, kunnen wij je ophalen, of je kan een taxi of bus nemen. De taxi’s in Tenerife kosten maar een fractie van de prijs in Nederland, en de bussen zijn ook gemakkelijk en nog voordeliger. Onze aankomstdag is zondag, en de introductiedag is maandag. We hebben het hele jaar door iedere twee weken startdatums beschikbaar. 

Op maandag begint je duikstage in het duikcentrum. De eerste dag zal je een rondleiding krijgen, de benodigde documenten van PADI voor het duiken invullen en checken we samen of je alle benodigde duikuitrusting hebt voor je stage, zoals aangegeven in de email voor je aanmost.  De volgende dag begin je aan je training. 

Alle PADI cursussen zijn een mix van duik theorie, beschut water duiken om je duikvaardigheden (skills) te ontwikkelen en natuurlijk het duiken in de zee. Het hele PADI systeem is zo opgebouwd dat alles zich stap voor stap duidelijk wordt. Je bouwt op wat je al hebt geleerd en zo train jij zelfverzekerd naar je doel van PADI Divemaster of PADI Instructor.

Heb je nog vragen?
Neem hier contact met ons op

Wat doe ik op een gemiddelde dag tijdens mijn duikstage?

Zoals je ondertussen wel door zult hebben zijn wij geen “typisch” duikcentrum, dus jouw dag zal er heel anders uit zien dan die van stagiaires bij andere duikcentrums!

Allereerst werken wij slechts 5 dagen per week. En met werk wordt bedoelt: wij trainen jou. Bij andere duikcentrums zijn de dagen lang, vaak iedere dag hetzelfde en werk je bovendien 6 dagen per week. Met werk wordt daar ook echt werk bedoelt.

Tijdens je stage met ons zul je bijna iedere dag duiken, voornamelijk in de ochtend maar regelmatig ook in de midday. De dagen beginnen om 08:30, eerst maken we allemaal onze duikuitrusting klaar voor de duiken, waarna de Instructeur, of jij, een duik briefing geven voor de duiken die dag. Onze voornaamste duikstek is ons eigen ‘House-Reef’ in Abades. Dit is een beschermd zeegebied, waar niet gevist mag worden en we daardoor een enorme verscheidenheid aan vissoorten hebben. 

Al onze duikstages bevatten onbeperkt duiken, dus aan het einde van je stage zal je meer dan voldoende ervaring hebben in het duiken. 

Wanneer je niet aan het duiken bent, werken we aan de andere aspecten van jouw PADI duikcursussen. Dit houdt onder andere in: duik theorie inclusief alle belangrijke onderwerpen (fysiologie, duikuitrusting, natuurkunde etc.) en oefenen we onze duikvaardigheden (skills) in het klaslokaal. Er is bij de meeste cursussen ook een examen te doen, en je zult zo nu en dan een bijbehorende video bekijken. 

De dag eindigt meestal rond 16:00u met het opruimen, schoonmaken en weghangen van de duikuitrustingen.

En na de werkdag?
Er wordt van je verwacht dat je in de avonden je huiswerk doet. Dit bestaat uit het lezen van de PADI boeken voor de cursussen, en het invullen van de vragen in de boeken. De meeste boeken zijn nu digitaal, wat het veel gemakkelijker maakt om met je duikboeken te reizen. 

Ondanks je huiswerk, heb je nog steeds meer dan voldoende vrije tijd om het prachtige eiland te verkennen, niet alleen in de avonden maar ook je 2 vrije dagen per week. Tenerife heeft ontzettend veel te bieden, en vooral de vulkaan is zeker een bezoekje waard. Er zijn ook vele toeristische atttracties, laat ons tijdens je verblijf hier weten waar je geinteresseerd in bent en wij kunnen je adviseren waar te boeken. 

Heb je nog vragen?
Neem hier contact met ons op

Van beginner tot PADI Instructor (OWSI)

ZERO tot Hero!

Bij onze duikstage is inbegrepen:

 • Alle PADI duikcursussen van beginner tot PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI)
 • Emergency First Responder Instructor (EFRI)
 • Accommodatie
 • Jouw eigen set professionele duikuitrusting (indien gewenst)
 • Alle PADI Cursusmaterialen
 • Alle kosten voor de certificaties
 • Onbeperkt duiken tijdens jouw duikstage

Introductie
Grijp deze kans om een PADI Duikinstructeur te worden terwijl je geniet van het prachtige eiland Tenerife in de Canarische Eilanden. Krijg de bevoegdheid om nieuwe duikers over de hele wereld te certificeren in het PADI systeem. De PADI Instructor is wereldwijd de meeste gezochte duikprofessional in 187 landen!

Tijdens jouw verblijf hier zul je enkele van de beste duikstekken van Europa bezoeken, waarbij je zeeschildpadden, roggen en een enorme variatie aan vissen zult tegenkomen. Maak kennis met onze internationale groepen stagiaires en instructeurs en maak vrienden voor het leven.

PADI Instructor stage
Stel je voor: Je staat ‘s ochtends op met de wetenschap dat je het grootste deel van de dag dag onderwater zult doorbrengen en met mensen van die je weet dat je hun leven voor altijd zal veranderen! Dat is een dag uit het leven van een PADI Instructor.

PADI Open Water Scuba Instructors zijn de meeste gevraagde duikprofessionals voor werk in de duikindustrie over de hele wereld. Onze duikstage’s bevatten werkelijk alles waarin je moet trainen, van beginner tot PADI Divemaster. Alle duikcursussen, PADI materialen en kosten, accommodatie en als jij wilt, zelfs een geheel eigen duikuitrusting om te wereld mee rond te reizen en werken. 

Maak je klaar voor het avontuur van je leven. Je volgt de PADI duikcursussen achter elkaar, zult vele duiken maken en liggen en een deel gaan uitmaken van ons duikteam. Tijdens jouw duiken, wat een bijna dagelijks deel zal uitmaken van jouw stage, bouw je stap voor stap jouw duikkennis op. Uiteindelijk zal je genoeg kennis en vaardigheden hebben opgedaan om zelfverzekerd de verantwoordelijk op je te nemen om duikers onderwater te begeleiden. Dit allemaal terwijl je het ontzettend naar je zin zult hebben op het mooie Tenerife.

Onze PADI stage bevat werkelijk alles dat je nodig hebt voor jouw training tot PADI Instructor – scuba duiktraining, materialen, duikuitrusting en accommodatie. Laten we er eens wat diepen in duiken:

Scuba duikcursussen: Open Water tot PADI Instructor

Onze scuba duikstage volgt het PADI diver education programma achter elkaar, waarmee je met ieder deel meer duikvaardigheden en ervaring opbouwt.
Dit zijn de stappen:

1. PADI Open Water Diver
Allereerst leer je de basis van het scuba duiken. De training bevat onder andere duiktheorie, beschut water vaardigheden en 4 open water duiken waarbij je de echte onderwater wereld in de zee ontdekt. Je zult gecertificeerd zijn om tot 18 meter diep te duiken en doet vaardigheden op die je tijdens de rest van je carrière zult blijven gebruiken.

2. PADI Advanced Open Water Diver
Daarna doen we nog eens 5 trainingsduiken om jouw duikvaardigheden te verbeteren, waarmee je kennis maakt met verschillende gespecialiseerde aspecten van het duiken. Dit omvat het duiken naar een maximale diepte van 30 meter, onderwater navigeren en opties voor het nachtduiken, onderwater fotografie, bouyancy control (uittrimmen), search & recovery duiken, wrakduiken en meer.

3. Emergency First Responder en PADI Rescue Diver
De training gaat een tandje hoger tijdens het gecombineerde EFR (eerste hulp) & Rescue Diver programma.

We beginnen met een dagje les in reanimeren en eerste hulp voor we het water in gaan om te leren hoe we ongelukken tijdens het duiken kunnen voorkomen en succesvol oplossen. Je leert om te gaan met noodsituaties zowel aan de oppervlakte als onderwater. Je doet ervaring op in reddingsvaardigheden en het omgaan met noodsituaties, waarna je wordt getest op hoe jij reageert in gesimuleerde noodsituaties in en rondom het water. De meeste mensen omschrijven deze cursus als de allerbeste duikcursus in het PADI systeem!

4. PADI Divemaster stage
Nu de stap naar duikprofessional; je ontwikkeld een hoog niveau in kennis van de theorie van het duiken, assisteert bij duikers in training en leert gecertificeerde duikers onderwater te begeleiden en duiken te gidsen. Je wordt uitgedaagd met watersport en probleemoplossende oefeningen, creëert een kaart van een duikplaats en voert een “scuba review” uit voor een ‘roestige’ duiker. Je zult echte verantwoordelijkheid op je nemen en ontwikkelt je tot een gewaardeerde professionele duiker.

Je leert gecertificeerde duikers onderwater te gidsen en alle moois van de duikstekken te laten zien, en je zal de PADI Instructors ook helpen bij de training van nieuwe duikers. Tijdens het opdoen van meer en meer ervaring als PADI Divemaster, word je een gewaardeerd lid van het duikteam en zie je wat er allemaal bij komt kijken in het runnen van een duikcentrum. Je zal een Emergency Assistance plan in elkaar zetten, je duikskills zullen op demonstratie kwaliteit zijn en je leert alles over de duiktheorie, zoals natuurkunde, fysiologie, decompressietheorie, duikuitrusting en meer. Het zijn van een Divemaster stagiaire is een fantastische ervaring waar je ontzettend veel van zult leren en het reuze naar je zin zal hebben.

5. PADI Instructor Development cursus
Ten slotte trainen wij je hoe je lesgeeft in het duiken, tijdens de PADI Instructor Development Cursus (IDC). Je leert over de standaarden waaraan we ons als scuba duikinstructeurs moeten houden, je leert hoe je lesgeeft in het klaslokaal, beschut water en open water. Je leert hoe je veilig in controle kan zijn over een groep duikers in training in het water en hoe je problemen kunt herkennen en oplossen. Het doel is dat jouw leerlingen altijd veilig en zelfverzekerde duikers worden. De IDC is een intensieve cursus waar je echt veel leert en na afloop trots op mag zijn.

6. PADI Instructor Examination
De laatste stap is de PADI Instructor Examination (IE). Een extern team van PADI Instructor Examiners is hiervoor aanwezig om de kandidaten te evalueren tijdens de zeer intensieve 2 dagen durende evaluatie. Je word beoordeeld op je kennis van het duiken, lesgeven in het klaslokaal en lesgeef presentaties in beschut en open water. Je krijgt te maken met gesimuleerde problemen in en onder water waar je als PADI Scuba duikinstructeur goed mee om moet kunnen gaan. Jouw stage is hier helemaal op gericht zodat je helemaal klaar bent voor deze examens en er met zelfvertrouwen aan begint.
Nadat de IE is afgerond zal jij een gecertificeerd PADI Open Water Scuba Instructor zijn en gaan we dit uitgebreid vieren!

Onbeperkt duiken
Tussen deze PADI cursussen en jouw Divemaster stage training doen we ook een aantal non-training ‘fun-duiken’.

Je vormt groepjes of paren met andere stagiaires of een van onze Divemasters en bezoekt de duikstekken, terwijl je geniet van de onderwater omgeving en planten en dieren die je tegenkomt. Dit is een leuke en leerzame manier om jouw vaardigheden in het onderwater navigeren op te bouwen en de duikstekken te leren kennen.

PADI stages: Scuba duik uitrusting pakket
Jouw duikstage bevat jouw eigen set scuba duikuitrusting van professionele qualiteit die perfect geschikt is voor de tropische duik condities van de Canarische Eilanden.
Je ontvangt:

Duikmasker
Snorkel
Ademautomaten set
Trimvest
Zwemvliezen
Duiklaarzen
5mm Wetsuit
Roestvrij stalen duikmes
Onderwater polskompas
Veiligheidsboei (SMB)
Pocket mask
Onderwater duikleitje
Fluitje

PADI duikcursus materialen en kosten voor certificatie
De PADI stage bevat alle PADI boeken, duikleitjes, cue cards en kosten voor certificatie die je nodig hebt om een PADI Opwen Water Scuba Instructor te worden:

PADI Open Water Diver:
Open Water Diver boek & Recreational Dive Planner, tabelversie

PADI Advanced Open Water Diver:
Adventures in Diving boek, Onderwater navigatie duikleitje

Emergency First Responder:
EFR Candidate boek

PADI Rescue Diver:
Rescue Diver boek en Diving Accident Flow Chart

PADI Divemaster training:
Divemaster boek
Encyclopedia of Scuba Diving
Divemaster Knowledge werkboek
DM cue cards en elektronische duikplanner – multi level versie.

Instructor Development Course (IDC):
PADI IDC Candidate werkboek
PADI Instructor boek
Lesvoorbereiding duikleitjes
Instructor Cue Cards
Student Exam Booklets (OW, Rescue, DM)
Emergency First Response Instructor boek

Kortom, de complete set PADI materialen voor de serieuze professional.

Accommodatie voor jouw PADI stage
Gedurende de 6 maanden van jouw PADI duikstage verblijf je in een appartement dichtbij de Academy. De accommodatie is volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken. Je hebt de optie een eigen appartement te huren, of om je stage goedkoper te maken kan je een appartement delen of zelfs een kamer delen. Dit scheelt ontzettend veel in de kosten.

Startdatums en stagiaire boekingsprocedure
Wij runnen onze duikstages het hele jaar door, je kan dus beginnen net wanneer het jou uitkomt.

Interesse? Wil jij deze levens veranderende ervaring aangaan?

Neem contact op via e-mail

 

Boekingsprocedure voor duikstages

Sta jij op het punt om jouw stageplek te reserveren?
Dan heb je 2 opties. Je kan ons een e-mail sturen om te laten weten in welke scuba duikstage jij interesse hebt.
We zullen eventuele vragen die je hebt over onze stages, duikuitrusting, accommodatie of andere details met plezier beantwoorden.
Je kan ook hier het formulier invullen om een persoonlijke prijsofferte te ontvangen voor jouw gekozen duikstage en bijbehorende opties.

Duikstage startdatums en einddatums
Check de beschikbaarheid voor de stages hier voor 2015 en 2016.
Door grote populariteit kan het zijn dat er periodes al zijn volgeboekt, zorg dus dat je er op tijd bij bent!
Het minimale verblijf is 4 weken (voor de Fast Track duikstage) of de standaard 8 weken duikstage. Langer blijven mag altijd, je kan dit aangeven bij het aantal weken tijdens het invullen van het formulier voor een persoonlijke prijsofferte.

Duikstage aanbetaling voor het reserveren van jouw stageplek
We vragen je om een kleine aanbetaling van € 100,- om jouw stageplek te reserveren. Je kan deze betalen per bankoverschrijving of per PayPal.

Zodra de aanbetaling is ontvangen, staat jouw plekje vast en kan jij je tickets gaan boeken naar Tenerife. Er vliegen verschillende vliegmaatschappijen vanuit Nederland en België naar Tenerife. Mocht je er niet uitkomen, stuur ons dan een mailtje.

Duikstage betalingen
Nadat we jouw aanbetaling hebben ontvangen, nemen we contact met je op en ontvang je de informatie en datums voor de rest van het bedrag. Dit wordt meestal over twee gelijke betalingen verdeeld.

Wat nu?
Nadat jouw stageplek is bevestigd, ontvang je van ons een schema voor restbetalingen, registratie pakket en ten slotte een handige “Ik ga op reis en ik neem mee” lijst.

Nog vragen?
Neem hier contact met ons op

 

Waarom kiezen voor de Divemaster Academy voor jouw stage?

De Divemaster iIternship Academy is simpelweg de allerbeste plek om jouw PADI Divemaster of PADI Instructor stage te doen. Wij runnen onze duikstages totaal anders dan andere duikcentrums dat doen. We hebben de manier waarop professionele scuba duik training wordt gegeven radicaal veranderd en hebben JOU voorop gezet! Voeg daaraan de prachtige omgeving toe met een heerlijk klimaat, bijna 365 dagen per jaar; goedkope vluchten vanuit heel Europa en de familie-sfeer die wij creëren, en je begrijpt waarom wij nummer één zijn voor duikstages.

Hier zijn een paar van de redenen waarom de Divemaster Academy zo speciaal is:

Stage training Academy
Wij zijn geen duikcentrum dat naast de normale werkzaamheden ook duikstages probeert te geven. Wij zijn een Academy speciaal voor duikstages! Dat betekend dat er een toegewijd team van instructeurs altijd klaarstaat om JOU les te geven, te trainen en inspireren.

Met een beperkt aantal plaatsen voor stagiaires en een hoge verhouding van instructeurs tot stagiaires, zijn wij in de beste positie om jou een fantastische tijd te bieden tijdens jouw scuba duik stage.

We hebben een zeer groot aantal PADI Divemaster en PADI Instructors getraind en van iedereen veel feedback gehad. We hebben aan de hand van deze feedback alle “beste stukjes” gecombineerd in één Academy voor jouw beste ervaring en hoogste standaarden.

Wil jij een baan? Wij nemen alleen Divemasters en Instructors aan die zijn getraind door onszelf. Waarom? Omdat onze standaarden erg hoog zijn en geen enkel ander duikcentrum aan onze verwachtingen voldoet. Nadat jij je duikstage bij ons hebt afgerond, ben je van harte welkom een tijdje bij ons te blijven om meer ervaring op te doen. Als je exceptioneel goed bent in het werk, maak je een hele goede kans om je bij ons team te mogen voegen.

De Divemaster internship Academy heeft een vriendelijke en fijne sfeer een leuke sociale omgeving en uitgaansleven. We geloven erin hard te werken en er voora een ontzettend leuke tijd van te maken.

Omdat we duikprofessionals van alle niveaus trainen, krijg jij de kans om alle verschillende kanten van het duiken te ervaren en veel verschillende soorten duikers uit de hele wereld te ontmoeten.

Beste locatie in Europa? Wij denken van wel!
Onze locatie bevind zich in Tenerife, in de Canarische Eilanden. Met bijna dagelijkse vluchten en de “budget” vliegmaatschappijen die ook naar Tenerife vliegen, zijn de vliegtickets heel betaalbaar. Omdat Tenerife deel uitmaakt van Spanje, en dus Europa, hoef je ook geen paspoort aan te schaffen. Een normale ID-kaart voldoet.

In Tenerife vind je alles! Van Europa’s grootste waterpark, een adembenemende vulkaan, lange zandstranden, de prachtige, warme, blauwe Atlantische Oceaan en duizenden restaurants, cafés en ontelbare andere dingen om te doen. Op jouw vrije dagen heb je zoveel keuze dat je niet zult weten waar te beginnen met al het moois te bezoeken. Wij helpen je uiteraard graag op weg!

Ervaren instructeurs
Op de Academy hebben we een team van zeer ervaren PADI scuba duikinstructeurs, met vele jaren lesgeefervaring. Onze nadruk ligt erop jou te trainen tot een veilige, bekwaamde duiker en duikleider.

Onze instructeurs leren je niet alleen een PADI Divemaster of PADI Instructor te zijn, maar je doet van hen ook die extra ervaring op waarmee jij snel in de duikwereld aan de slag kan. Je leert hoe je de valkuilen kunt ontwijken waar heel veel recentelijk gecertificeerde Divemasters in vallen wanneer ze op zoek zijn of beginnen aan een baan.

Het hele team zijn toegewijd aan hoge standaarden in klantenservice en veiligheid, bewezen door ons uitstekende veiligheidsrecord. Sinds onze opening hebben we nog nooit een serieus duikongeluk gehad. Iets waar we heel trots op zijn en alles aan doen om dit zo te houden.

Veiligheid, plezier en vriendelijke scuba duikstages
Veiligheid is de allerbelangrijkste zaak bij scuba duiken, wij zorgen ervoor dat al onze PADI training jou helemaal duidelijk is en dat jij je gedraagt als een veilige en verantwoordelijke duiker.

Natuurlijk vergeten we niet waarom mensen in eerste instantie beginnen met duiken – om plezier te hebben! De toon van onze duikstage programma’s in gezellig, vriendelijk, hardwerkend terwijl de veiligheid altijd voorop blijft staan.

Sociale omgeving
Ons team van PADI Instructors, Divemasters en stagiaires zoals jijzelf, vormen samen een gezellige groep die geniet van onze omgeving en sfeer waar altijd iets leuks te doen is.

Zodra jij in Tenerife aankomt voor jouw duikstage zal jij je al snel op je gemak voelen, veel vrienden maken en deel uitmaken van het Divemaster Internship Academy team.

Overdag ben je druk bezig met duiken, duik theorie en het oefenen van jouw duikvaardigheden (skills) in het zwembad, maar tijd om het naar je zin te hebben, is er altijd. De training director, die ervaring heeft in zeer verscheidene velden, niet alleen het duiken, gelooft heilig dat mensen beter en sneller leren wanneer ze het naar hun zin hebben. Dit zie je terug in alle aspecten in de Academy.

In de avonden heb je tijd om te relaxen en om uit te gaan. Het trainingsteam helpt je kennis te maken met de beste plekken om te bezoeken, de spannendste dingen om te doen en waar je de beste koopjes vind. We blijven Nederlanders, toch? De avonden variëren van een relaxte BBQ tot een nachtje uit dansen in Tenerife’s populairste en leukste cafés en clubs.

Op de Academy hebben we een 5 werkdagen week, in tegenstelling tot de meeste duikcentrums, waar je 6 dagen moet werken. Je houdt dus genoeg tijd over om het eiland te verkennen, te relaxen en een leuke tijd te hebben.

Wat nu?
Je kan gebruik maken van de onderstaande links om contact op te nemen of de kosten voor jouw duikstage pakket op te vragen.

Neem contact op 

Stuur mij een gepersonaliseerde offerte

Van beginner tot PADI Divemaster

Bij onze duikstage is inbegrepen:

 • Alle PADI duikcursussen van beginner tot PADI Divemaster
 • 8 Weken accommodatie
 • Jouw eigen set professionele duikuitrusting (indien gewenst)
 • Alle PADI Cursusmaterialen
 • Alle kosten voor de certificaties
 • Onbeperkt duiken tijdens jouw duikstage (we schatten dat je tussen de 60 en 100 duiken zult loggen)

Introductie
Grijp deze kans om een PADI professional te worden terwijl je 8 weken geniet van het prachtige eiland Tenerife in de Canarische Eilanden. Er zijn vrijwel dagelijkse vluchten van Nederland naar Tenerife en de duurt duurt slechts circa 3,5 uur. De vluchten zijn zeer betaalbaar, en omdat Tenerife deel uitmaakt van Spanje, dus Europa, heb je alleen jouw normale ID-kaart nodig om te vliegen, geen paspoort. Tijdens jouw verblijf hier zul je enkele van de beste duikstekken van Europa bezoeken, waarbij je zeeschildpadden, roggen en een enorme variatie aan vissen zult tegenkomen. Maak kennis met onze internationale groepen stagiaires en instructeurs en maak vrienden voor het leven.

PADI Divemaster stage
Werken als PADI Divemaster (de eerste professionele certificering in het PADI systeem) is een van de leukste banen in de wereld van het scuba duiken. Als je eenmaal een Divemaster bent, kan jij onderwater rondleidingen geven aan andere duikers, de logistiek achter een duiktrip coördineren en de leidinggevende rol van een professional op je nemen.

Onze 8 weken durende duikstage’s bevatten werkelijk alles waarin je moet trainen, van beginner tot PADI Divemaster. Alle duikcursussen, PADI materialen en kosten, accommodatie en als jij wilt, zelfs een geheel eigen duikuitrusting om te wereld mee rond te reizen en werken.

Maak je klaar voor het avontuur van je leven. Je volgt de PADI duikcursussen achter elkaar, zult vele duiken maken en liggen en een deel gaan uitmaken van ons duikteam. Tijdens jouw duiken, wat een bijna dagelijks deel zal uitmaken van jouw stage, bouw je stap voor stap jouw duikkennis op. Uiteindelijk zal je genoeg kennis en vaardigheden hebben opgedaan om zelfverzekerd de verantwoordelijk op je te nemen om duikers onderwater te begeleiden. Dit allemaal terwijl je het ontzettend naar je zin zult hebben op het mooie Tenerife.

Waar bestaat de duikstage uit?

PADI duik training
Onze scuba duikstage volgt het PADI diver education programma achter elkaar.

De duiktraining verloopt in geleidelijke stappen met ons deskundige team van ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat jij op je gemak en succesvol ieder deel doorloopt,

Hier zijn de belangrijkste stappen:
1. PADI Open Water Diver
Allereerst leer je de basis van het scuba duiken. De training bevat onder andere duiktheorie, beschut water vaardigheden en 4 open water duiken waarbij je de echte onderwater wereld in de zee ontdekt. Je zult gecertificeerd zijn om tot 18 meter diep te duiken en doet vaardigheden op die je tijdens de rest van je carrière zult blijven gebruiken.

2. PADI Advanced Open Water Diver
Daarna doen we nog eens 5 trainingsduiken om jouw duikvaardigheden te verbeteren, waarmee je kennis maakt met verschillende gespecialiseerde aspecten van het duiken. Dit omvat het duiken naar een maximale diepte van 30 meter, onderwater navigeren en opties voor het nachtduiken, onderwater fotografie, bouyancy control (uittrimmen), search & recovery duiken, wrakduiken en meer.

3. Emergency First Responder en PADI Rescue Diver
De training gaat een tandje hoger tijdens het gecombineerde EFR (eerste hulp) & Rescue Diver programma.

We beginnen met een dagje les in reanimeren en eerste hulp voor we het water in gaan om te leren hoe we ongelukken tijdens het duiken kunnen voorkomen en succesvol oplossen. Je leert om te gaan met noodsituaties zowel aan de oppervlakte als onderwater. Je doet ervaring op in reddingsvaardigheden en het omgaan met noodsituaties, waarna je wordt getest op hoe jij reageert in gesimuleerde noodsituaties in en rondom het water. De meeste mensen omschrijven deze cursus als de allerbeste duikcursus in het PADI systeem!

4. PADI Divemaster stage
Nu de stap naar duikprofessional; je ontwikkeld een hoog niveau in kennis van de theorie van het duiken, assisteert bij duikers in training en leert gecertificeerde duikers onderwater te begeleiden en duiken te gidsen. Je wordt uitgedaagd met watersport en probleemoplossende oefeningen, creëert een kaart van een duikplaats en voert een “scuba review” uit voor een ‘roestige’ duiker. Je zult echte verantwoordelijkheid op je nemen en ontwikkelt je tot een gewaardeerde professionele duiker.

Onbeperkt duiken
Tussen deze PADI cursussen en jouw Divemaster stage training doen we ook een aantal non-training ‘fun-duiken’.

Je vormt groepjes of paren met andere stagiaires of een van onze Divemasters en bezoekt de duikstekken, terwijl je geniet van de onderwater omgeving en planten en dieren die je tegenkomt. Dit is een leuke en leerzame manier om jouw vaardigheden in het onderwater navigeren op te bouwen en de duikstekken te leren kennen.

Scuba duikuitrusting
Als deel van de duikstage heb jij de optie om je eigen volledige set professionele duikuitrusting aan te schaffen tegen zeer hoge kortingen. Als duikprofessional wordt er van je verwacht dat je in het bezit bent van een eigen duikuitrusting. Echter, mocht je er voor kiezen om dit niet aan te schaffen, mag je bij ons van de meeste items gratis gebruik maken.

Cursusmaterialen en PADI kosten
Bij de duikstage zijn ook alle benodigde PADI materialen en certificatie kosten inbegrepen.

PADI materialen insclusief;
PADI Open Water Diver boek
PADI Adventures in Diving boek
Emergency First Response boek
PADI Rescue Diver boek
PADI Divemaster boek
PADI Instructor boek
Encyclopedia of Recreational Diving
PADI Diving Knowledge werboek
PADI Recreational Dive Planner (tabel en elektronische versie)
Emergency Management duikleitje
Adventures in Diving duikleitje
PADI Divemaster Cue Cards

Accommodatie
Bij onze duikstage is twee maanden accommodatie inbegrepen, welke kan worden verlengt als je dit wenst.
We bieden 3 verschillende opties aan, afhankelijk van jouw te besteden budget; je eigen appartement, je eigen kamer of een gedeelde kamer.

Al gecertificeerd? Bespaar op jouw stagepakket
Als jij al een gecertificeerde duiker bent of al een (gedeeltelijke) duikuitrusting bezit, laat het ons weten. We kunnen je volledig krediet geven op de duikcertificaties en uitrusting die jij al hebt.

Laat het ons weten door het volgende formulier in te vullen en je ontvangt van ons een persoonlijke offerte.

Na het behalen van jouw brevet als PADI Divemaster
Als gecertificeerd PADI Divemaster opent er een wereld van spannende nieuwe mogelijkheden en heb jij alle vaardigheden om je kans te grijpen.

Je kan jouw nieuwe PADI Divemaster brevet gebruiken om in de recreatieve duikwereld aan de slag te gaan. Mocht je in de professionele duikwereld willen gaan werken, dan kan je kiezen om verder te gaan met de PADI Instructor stage, waarna jij nieuwe duikers kunt introduceren in het duiken. Of je kan je richten op een gespecialiseerde tak van het duiken zoals onderwater fotografie of video, diep / technisch duiken of marine biologie.

Het goede nieuws is dat als je ervoor kiest om verder te gaan met je duik training, je simpelweg het verschil kan betalen, zonder dat je meer kwijt bent of dubbel betaald voor de stage. Er zitten dus geen nadelen aan de 8 weken Divemaster stage om mee te beginnen.

Stage begindatums & boekingsprocedure
Hier op de Divemaster Internship Academy is de keuze van jouw startdatum geheel aan jou. Wij hebben geen vaste startdatums, waardoor ons schema veel flexibeler is dan bij de meeste stageplaatsen. Je kan bij ons beginnen precies wanneer jij dat wilt. We hoeven alleen bijtijds van jou te horen wanneer je wil beginnen, zodat alles voor je geregeld is wanneer je aankomt.

Om jouw plaats te reserveren vragen we om een kleine aanbetaling.

Boek nu / Neem contact op

Wat is het verschil tussen de Budget stage en All inclusive?

Met onze Budget stage optie is het grootste verschil dat je een kamer zult delen met een andere stagiaire, gerecyclede PADI duikboeken zult gebruiken en een beperkte duikuitrusting zult aanschaffen. De rest van de duikuitrusting krijgt je gratis van ons te leen!

Met de All inclusive optie heb jij je eigen kamer, of appartement als je wilt, nieuwe PADI duikboeken en een volledige eigen duikuitrusting om te houden.

Bij de Mix en Match optie kan je zelf kiezen welke elementen van de All inclusieve optie te wilt toevoegen aan de Budget optie.

Boek nu / Neem contact op

Ik heb helemaal geen ervaring met duiken, is dit een probleem?

Integendeel! Sommige van onze beste stagiaires begonnen zonder enige ervaring bij ons. Wij verzorgen al jouw training en certificaten, van beginner tot de eerste professionele duik certificatie van PADI; de PADI Divemaster.

De allerbelangrijkste eigenschap van iedere PADI Divemaster of duikprofessional is altijd………………….. De juiste instelling! Als jij een goede, positieve instelling hebt, garanderen wij de rest!

Neem contact op